Damasko plieno peiliai
Damasko plieno šefo peilis KENSEI MUSASHI 20сm
Fissman Damasko plieno šefo peilis KENSEI MUSASHI 20сm
Artikulas: F-2567
• Ilgis 20 cm
• Damasko ašmenys susideda iš 67 sluoksnių patvaraus VG-10 nerūdijančio plieno.
• Vienas ant kito sukrauti plieno sluoksniai sudaro nepakartojamą raštą, primenantį slenkančią jūrą
• Atsparumas korozijai ir ilgaamžiškumas dėl specialios metalo grūdinimo šaltuoju Korudo metodu iki 61 HRC lygio pagal Rockwell skalę
• Idealus pjovimo kampas dėl galandimo 15-17 laipsnių kiekvienoje pusėje
• Ašmenis pagaląsta rankomis, naudodami senovės japonų Honbazuke metodą.
• Rankenos medžiaga: kompozitinis stiklo pluoštas
• Peilio rankena pagaminta iš aukštos kokybės vandeniui ir dilimui atsparios medžiagos G-10, kuri puikiai atlaiko tiek žemą, tiek aukštą temperatūrą ir kurios dėka peilis neslysta rankoje ir nesugeria pašalinių kvapų
• Tradicinis japonų meistriškumas kartu su pažangiausiomis technologijomis ir gražiu šiuolaikišku dizainu
• Pakuotė iš aukščiausios kokybės tekstūruoto kartono su sidabro įspaudais sužavės bet kurį tikrą aukštos kokybės peilių žinovą.
• Rekomenduojama plauti rankomis
FISSMAN KENSEI MUSASHI 20 cm virėjo peilis yra peilis su plačiais, tvirtais ašmenimis ir plonai pagaląsta pjovimo briauna. Tikras universalus peilis profesionalams ir mėgėjams. Jei jo pjovimo briauna mintyse padalinta į tris dalis, paaiškėja, kad peilis tinka skirtingoms užduotims.Priekinė dalis nesunkiai susmulkina svogūnus ar bulves, vidurinė puikiai tinka žolelių pjaustymui, o užpakalinė – kietam maistui pjaustyti.
Kulinarijos pasaulyje dažnai sakoma, kad virtuvėje svarbiausias įrankis – geras peilis. Tinkamas peilis gali būti didžiulė pagalba ruošiant gražius patiekalus ir užtikrinant optimalų saugumą virtuvėje. Jei naudojate tinkamai pagamintą ir pagaląstą peilį, galėsite geriau kontroliuoti, ką pjaunate. Pjovimas patogiu ir aštriu peiliu yra daug malonesnis. Jis yra efektyvesnis ir gali greitai ir chirurgiškai tiksliai atlikti darbą, nesvarbu, ar pjaustote žalumynus, ar didžiulį moliūgą su muskato riešutu. Štai kodėl FISSMAN pristato visiškai naujo lygio peilius ir kirvius, sukurtus Seki mieste, Gifu prefektūroje. Ten, kur daugiau nei prieš 800 metų pirmieji kalviai įkūrė dirbtuves, skirtas kalti aštriausius visoje Japonijoje žinomus kardus, o po kelių šimtmečių šie gaminiai buvo naudojami garsių vietinių peilių gamyboje. Mūsų peiliai yra įkvėpti Japonijos, jie dvelkia bekompromisės kalvystės dvasia ir aistra.
Gamintojas: Fissman
Daugiau peilių rasite: https://cookingshop.lt/produkto-kategorija/virtuves-irankiai/peiliai/