Damasko plieno peiliai
Damasko plieno universalus peilis KENSEI MUSASHI 11cm
Fissman Damasko plieno universalus peilis KENSEI MUSASHI 11cm
Artikulas: F-2568
• Ilgis 11 cm
• Damasko ašmenys susideda iš 67 sluoksnių patvaraus VG-10 nerūdijančio plieno.
• Vienas ant kito sukrauti plieno sluoksniai sudaro nepakartojamą raštą, primenantį slenkančią jūrą
• Atsparumas korozijai ir ilgaamžiškumas dėl specialios metalo grūdinimo šaltuoju Korudo metodu iki 61 HRC lygio pagal Rockwell skalę
• Idealus pjovimo kampas dėl galandimo 15-17 laipsnių kiekvienoje pusėje
• Ašmenis pagaląsta rankomis, naudodami senovės japonų Honbazuke metodą.
• Rankenos medžiaga: kompozitinis stiklo pluoštas
• Peilio rankena pagaminta iš aukštos kokybės vandeniui ir dilimui atsparios medžiagos G-10, kuri puikiai atlaiko tiek žemą, tiek aukštą temperatūrą ir kurios dėka peilis neslysta rankoje ir nesugeria pašalinių kvapų
• Tradicinis japonų meistriškumas kartu su pažangiausiomis technologijomis ir gražiu šiuolaikišku dizainu
• Pakuotė iš aukščiausios kokybės tekstūruoto kartono su sidabro įspaudais sužavės bet kurį tikrą aukštos kokybės peilių žinovą.
• Rekomenduojama plauti rankomis
Universalus peilis yra mažesnis nei virėjo, bet šiek tiek didesnis už daržovių peilį, todėl jis yra puikus įrankis daugeliui virtuvės užduočių. Naudojamas peilis FISSMAN KENSEI MUSASHI 11 cm idealiai tinka pjaustyti įvairias žoleles, česnaką, imbierą, taip pat pjaustyti daržoves ar smulkius mėsos gabalėlius.
Kulinarijos pasaulyje dažnai sakoma, kad virtuvėje svarbiausias įrankis – geras peilis. Tinkamas peilis gali būti didžiulė pagalba ruošiant gražius patiekalus ir užtikrinant optimalų saugumą virtuvėje. Jei naudojate tinkamai pagamintą ir pagaląstą peilį, galėsite geriau kontroliuoti, ką pjaunate. Pjovimas patogiu ir aštriu peiliu yra daug malonesnis. Jis yra efektyvesnis ir gali greitai ir chirurgiškai tiksliai atlikti darbą, nesvarbu, ar pjaustote žalumynus, ar didžiulį moliūgą su muskato riešutu. Štai kodėl FISSMAN pristato visiškai naujo lygio peilius ir kirvius, sukurtus Seki mieste, Gifu prefektūroje. Ten, kur daugiau nei prieš 800 metų pirmieji kalviai įkūrė dirbtuves, skirtas kalti aštriausius visoje Japonijoje žinomus kardus, o po kelių šimtmečių šie gaminiai buvo naudojami garsių vietinių peilių gamyboje. Mūsų peiliai yra įkvėpti Japonijos, jie dvelkia bekompromisės kalvystės dvasia ir aistra.
Gamintojas: Fissman
Daugiau peilių rasite: https://cookingshop.lt/produkto-kategorija/virtuves-irankiai/peiliai/