Ar turite bent vieną lietinių keptuvę namuose? Prieš kepant blynus, labai verta pasirūpinti bent viena tik blyneliams skirta keptuve. Lietinių keptuvė turi būti pakankamai sunki, kad įkaitusi gerai išlaikytu reikalingą karštį. Tada blynus galėsite kepti vos per kelias sekundes. Žemi lietinių keptuvės nuožulnūs krašteliai leidžia pavertus keptuvę blyneliui “išvažiuoti” tiesiai į lėkštę, kad neapsidegintumėte pirštų blynelį ištraukiant, ar jo nesuplėšytumėte, jei naudosite virtuvinius įrankius.
Blynai – tai ne tik Užgavėnių patiekalas. Tie, kas augina vaikus, žino, kad jei namuose yra blynelių, vaikai tikrai nebadaus. Be to, blynus mėgsta ir suaugę, ir nė kiek ne mažiau. Dar vienas lietinių blynelių privalumas – įdarų įvairovė. Nuo saldžių iki mėsinių, nuo vegetariškų iki vaisinių, blyneliams įdaryti tinka praktiškai viskas.